03 Nov

Un cop passat Tots Sants em venia de gust escriure per estimular els sentits, les ganes de viure i les d’experimentar noves sensacions; en definitiva, les ganes de gaudir de la vida. Què us sembla fer-ho de manera senzilla però amb el pensament posat en un sol objectiu? Les Magranes i el seu poder són protagonistes avui.

El poder  de les Magranes

La recerca d’informació és per a mi bàsica abans d’escriure, la meva intenció  avui era la de compartir un plat que portés elements que només es troben en aquesta estació, la tardor.   Els Moniatos i les Magranes en serien els protagonistes, i amb ells, el que m’agrada que sapigueu: Les seves propietats i beneficis, no obstant això  avui he quedat sorpresa en descobrir que les Magranes amaguen en el seu interior un secret que poca gent sap i que ara desvetllarem.

Les Magranes augmenten el desig sexual

Qui ens havia de dir que aquest fruit de la tardor conté en el seu interior un gran secret…

Les Magranes augmenten el desig sexual en homes i en dones; el suc de Magrana augmenta la vellositat facial en homes i enforteix músculs i ossos en dones. L’augment de la testosterona fa que augmenti  l’estat anímic i la memòria. També redueix l’hormona de l’estrès

Aquesta ha estat una gran descoberta, ideal per a la maduresa, quan sembla que els arravataments sobtats han donat pas a passions més tranquil.les. Qui no voldria però, aprofitar un moment de regal que et transportés a vint anys enrere? Sembla que aquesta és l’estació ideal per a gaudir-ne, sense productes artificials i  aprofitant només els fruits de la Mare Terra.

https://www.natursan.net/los-beneficios-de-las-semillas-de-granada/

Així doncs, un cop sabem que hem de tenir més en compte “el poder de les Magranes“, anem a parlar d’un altre fruit de la tardor per excel-lència:

Els Moniatos

-Rics en Vitamina A:

  • Beneficiosos per la vista.
  • Per la pell.
  • Pels ossos.

-Antioxidants

  • Preveuen les cataractes
  • Antiinflamatoris

La recepta

Amanida de Magranes i Moniatos

Ingredients:

  • Mescla d’enciam variats.
  • Canonges.
  • 100 gr de Moniato.
  • ½ Magrana.
  • Oli d’oliva.
  • Vinagre de Poma.
  • Sal.

Elaboració:

Netegem els enciams i els canonges. Reservem. Tallem el Moniato en capes molt fines i les posem a la fregidora. Les embolcallem amb paper de cuina perquè absorbeixin l’oli sobrant.

Posem en  un bol l’amanida, els canonges, els grans de Magrana i els xips de Moniato. Podem afegir-hi formatge curat. Salem i amanim amb el vinadre de poma i l’oli d’oliva verge extra de les Terres de l’Ebre.

Servim…


Per aconseguir l’objectiu

 

Es recomanable servir l’amanida amb la roba adequada, i la intenció posada en l’objectiu final.

Si us ha funcionat espero els vostres missatges, en cas contrari us recomano canviar alguna de les estratègies però mantenir la Magrana com a ingredient permanent durant aquesta estació en els vostres àpats.


Desitjo de tot cor que hagis gaudit de la lectura i dels seus efectes col-laterals.

Mil gràcies per ser aquí!

 

 

 

Coneixes  la nostra botiga online? https://ecologic.fruitesbarbera.com/

També ens pots visitar a les nostres botigues físiques a Tortosa/Amposta/Ulldecona.

 

Leave a comment