29 Dec

Alguna cosa deu tenir aquesta fruita quan el seu nom va ser escollit per Albert Espinosa per posar títol al seu primer curtmetratge.

                                                                               La Pitahaya o Fruita del Drac ens sorprén tant  pels seus colors com per la seva forma. Les seves fulles ens recorden a les flames del drac quan està enrabiat, i el seu roig intens al foc de la flama quan està més viva que mai. La Pitahaya  és una fruita tropical poc coneguda en el nostre país però molt reconeguda a nivell culinari, així doncs, anem a parlar-ne per poder així sorprendre als convidats aquestes festes.

Podeu trobar aquesta fruita a les nostres botigues Barberà. http://www.fruitesbarbera.com

 Beneficis de la Pitahaya

La Pitahaya o Fruita del drac és beneficiosa per totes aquelles persones que necessiten abaixar el colesterol, a més conté grans quantitats de vitamina C i antioxidants,  la qual cosa ens permet protegir-nos de determinades malalties i mantenir així un bon nivell de salut. Aquesta fruita tropical actua com a desintoxicant natural com altres fruites que podeu comprar a la web https://ecologic.fruitesbarbera.com/

Cóm menjar Pitahaya:

La podem menjar crua, simplement tallant la fruita i traient-li la pell.

També podem fer el mateix que fem amb el kiwi, menjar-nos-la com si fos un iogurt. És l’esmorzar o l’aperitiu perfecte.

 

Cuinar amb Pitahaya

La Fruita del Drac o Pitahaya és una guarnició perfecta, tant en cuina dolça com en amanides pels seus colors. Hi ha qui prefereix utilitzar-la com a postre, però què me’n dieu d’utilitzar-la com a plat? La seva estructura és perfecta per deixar amb la boca oberta al convidat més preparat.

Amanida de Fruites amb Pitahaya

El principal truc per garantir el triomf és utilitzar la seva estructura com a plat i mesclar la seva carn amb altres fruites tropicals com: Lichis, Síndria, Mango o Papaia. Per finalitzar, guarnir-la amb suc de llimona.

 

Tenir convidats és una gran responsabilitat si volem fer bé les coses, si ens agrada obrir les portes de casa de bat a bat i deixar que la conversa flueixi, que els sabors emplenen d’harmonia la llar i que l’amor i la pau embolcallin l’ambient. Si a més podem sorprendre, tenir convidats és un gran privilegi.

Hem escrit aquest post amb la il-lusió que t’agradi, per això t’agraïrem molt si li dones like o el comparteixes.

I…

Molt molt molt Bones Festes!!

Leave a comment