18 Aug

La fruita és un aliment bàsic en la dieta de tota persona en general, però sobretot en l’etapa de la infantesa ja que la fruita és una font de nutrients essencials tant per al creixement físic com l’intel-lectual.

pautas-para-que-los-ninos-coman-de-todo_referenceQuè fer si els nens es neguen a menjar fruita?

Els nens poden resistir-se a menjar fruita i verdura, ells no són conscients de la importància d’una bona alimentació en aquesta etapa de la seva vida, per això és fonamental la consciència dels  seus pares i educadors per convercèr-los de la necessitat d’ingerir-la. Preparar plats vistosos als quals no es puguin negar, com unes delicioses postres, és una labor educativa a la vegada que divertida si deixem que hi participin.


La tècnica per educar bé en el sentit alimentari és sempre la mateixa: oferir els aliments de manera positiva, insistint però sense forçar i passada l’estona, enretirar el plat tal i com estigui. Les claus de l’èxit són la paciència i la repetició. L’important és que l’infant vagi provant nous sabors. Si voleu més informació de com educar els vostres fills en aquest àmbit:http://www.crecerfeliz.es


fruites a casaAvui us convidem a posar en pràctica aquesta recepta, ja veureu què fàcil és i el bona que resulta. Aprofiteu les fruites de temporada, les que tingueu al rebost de casa és fonamental. A Fruites Barberà us convidem a no malbaratar els aliments, transformar-los en delicioses postres n’és una manera.

També és important que tingueu la zona de la fruita amb varietat de producte a casa, així els peques podran agafar-la i triar la que els vingui de gust.

http://www.fruitesbarbera.com podeu efectuar la vostra comanda, també a les nostres botigues de #tortosa #amposta #ulldecona.


Pa de Pessic amb Fruita: Pomes i Paraguaios

Ingredients:

  • 150 gr de sucre
  • 200 gr de mantega
  • 4 ous
  • Una cullerada de sucre
  • Ralladura de llimona
  • 250 gr de farina
  • ½ sobre de llevadura
  • 2 pomes
  • 2 paraguaios

 

Elaboració

Tallarem la mantega a daus i la deixarem a temperatura ambient. Quan estigui al punt la mesclarem amb el sucre i la posarem a la batedora.

Un cop estigui la mescla ben batuda, hi afegirem una ratlladura de llimona i el sucre de vainilla; poc a poc anirem afegint la farina.

És el moment de pelar les fruites i tallar-les en daus molt petits. Un cop aquest pas realitzat, mesclarem tots els productes en un mateix motlle untat amb oli i farina per evitar que se’ns enganxi la mescla al bol. En la part superior hi posem uns daus de poma perquè el biscuit quedi més atractiu.

Posarem el forn en marxa a una temperatura de 175ºC i deixarem la mescla dintre durant uns 40 minuts. Podem fer servir el truc tradicional de punxar amb un escuradents el biscuit per veure i està en el seu punt o no. Si surt net ja el podem treure del forn.

Per últim, deixem refredar i ja tenim un berenar saborós i nutritiu per tota la família.


bizcocho-manzana-paraguayo-149004763530428746Penseu que la fruita millora l’oxidació de les cel-lules, controla la pressió arterial, millora la immunitat, potencia el creixement i enforteix les connexions nervioses. És, en conseqüència, un aliment imprescindible en totes les etapes de la vida. Menjar-la en diferents formats pot resultar molt convincent i atractiu per tots els membres de la família, especialment per als més petits.



Espero que aquest article i la seva recepta us hagin agradat. Si ha estat així, us animo a compartir i donar like a la nostra pàgina. També us dono mil gràcies per ser aquí, al nostre costat. Muaks!

 

 

 

Leave a comment