05 Aug
En aquest apartat, Fruites Barberà ens comprometem a estar al dia per explicar-vos les darreres tendències en alimentació i salut. Cada cop som més les persones conscienciades en la importància d’una bona alimentació per gaudir d’una vida plena i saludable, així la rellevància de l’aparença s’agafa de la mà de l’alimentació conscient, la manera d’estar en harmonia per dintre  i per fora.
Si tenir un cos bell i gaudir de salut i energia és el somni de tot ésser humà, imagineu-vos com serà el somni de les celebrities americanes; elles han estat les grans importadores dels Batuts Detox, la darrera moda en alimentació que ens ajudarà a desintoxicar-nos i omplir-nos de vitalitat i salut.

Què són els Batuts Detox?

Són una mescla batuda de Fruites i Verdures que ajuden a eliminar toxines de l’organisme a la vegada que ens aporten gran quantitat de nutrients.

Són saludables els Batuts Detox i per què?

No només són saludables sinó que us recomanem prendre´n tres dies a la semana, sobretot en dejú, quan us lleveu al matí. Són una manera de donar un respir a l’organisme, sobretot al fetge, que es ressent de les toxines que ingereix cada dia. Si els preneu a l’esmorzar són una injecció de vitamines per començar el dia amb energia i força. És ideal beure’ls un cop fets, ja que així no perden les propietats. Si us agraden més fresquets podeu posar-hi la fruita treta de la nevera. Els Batuts Detox també ajuden a perdre grassa i volum.
Encara que gaudim de bona salut i no ens ho sembli, les toxines entren  al nostre organisme a través de l’aire, els aliments, l’aigua o la pell, i tot i tenir uns organs preparats per  netejar, com són el fetge, els ronyons o la mateixa  pell, aquests no donen a l’abast, per aquest motiu si els ajudem en l’alimentació ens sentirem més saludables i el nostre cos funcionarà millor. L’excés de toxines pot produir mal de cap, cansament, falta d’energia, baixada de defenses i inclús poden ser precursores de malalties més greus.
Els grans beneficis dels Detox venen de liquar fruites i verdures senceres, contenint tota la polpa i la pell dels aliments, on està la fibra. La fibra ens ajuda a regular el trànsit intestinal, prevenir malalties gastrointestinals i reduir l’absorció de la grassa. El color dels batuts és molt important, així els batuts verds ens aporten Vitamines A, C , K, Magnesi i Fitonutrients, antioxidants naturals que ajuden a combatre l’estrés oxidatiu del dia a dia.

Batut Verd Detox

  • 2 Cogombres
  • 2 Rodanxes de Pinya
  • Un grapat d’espinacs frescos
  • Julivert al gust
  • 1 o 2 trossos d’api
  • Gingebre al gust
Aquest batut ens aporta beneficis per la pell i proporciona enzimes vives, vitamines, minerals i fitonutrients magnífics per contrarestar l’excés de toxines de la nostra dieta diària.

Comments(02)

  1. Pingback: Corrents alimentaris, ideologia o obsessió? | Cuina Activa

  2. Pingback: Conservar la fruita a l’estiu | Cuina Activa

Leave a comment