12 May

La cel-lulitis és un dels maldecaps de totes les dones quan arriba aquesta època de l’any, quan el sol comença a cremar i decidim substituir els pantalons llargs i les mitges per  pantalons curts. El canvi d’armari i el ritual anual de emprovar la roba de l’any anterior és la prova de foc per la qual hem de passar cada canvi de temporada. Si la majoria de dones puguéssim combinar treball, esport i família seria genial, però com una bona part de nosaltres hem d’anar prioritzant i improvisant cada dia (donem gràcies de poder estar al peu del canó en les coses necessàries) ens trobem en aquest moment amb el problema del greix acumulat, sobretot a les cuixes.

Sense posar-nos massa pedres al fetge ni carregar-nos de maldecaps innecessaris, avui informarem de les fruites i les verdures que ens ajudaran a perdre el pes que hem guanyat durant l’hivern i sobretot, a desfer-nos en la mesura del possible de la maleïda cel-lulitis. Abans de res una cosa us dic, amb tot el convenciment: Ens hem d’estimar com som, no podem mantenir una batalla contínua amb el nostre cos. La salut i la vida són el més important i el que mostren les revistes del cor són imatges irreals del que és una dona, així que està bé cuidar-nos però sense arribar a l’obsessió. 

dona ensenyant cames

La cel-lulitis es forma per una deficiència en la circulació provocada molts cops per un ritme de vida sedentari. Hi ha per suposat també els factors genètic i alimentari, que es veuen incrementats per la manca de pràctica d’exercici. La cel-lulitis tova és la més freqüent i ve representada per una pell flàccida i d’aspecte gelatinós.

Llista de Fruites per millorar la silueta

Hem de fer una dieta per estimular l’eliminació de líquits sobrants i toxines, aquí us detallo els aliments més interessants:

Si voleu consultar els nostres plats amb ingredients naturals i fàcils de preparar: https://blog.fruitesbarbera.com/?page_id=6594

Plato-con-fruta-y-verdura-slider (1)Hauríem de menjar fruites baixes en sodi i riques en potassi i verdures que continguin vitamines C i E.

  • Fruites que contenen potassi: Plàtans , Melons, Kiwis, Maduixots, Pinya, Síndria.
  • Vitamines C i E: Taronges, Llimones, Aranja, Kiwis, Maduixots, Meló, Síndria, Tomàquets.

Beure molta aigua i sucs naturals, sense sucres afegits, és molt important per mantenir el cos hidratat i la pell en bon estat; evitar l’estrès, el tabac i el consum de cafeïna també ens ajudaran, però si mengem mínimament tres peces de fruita al dia i dos entre verdures i hortalisses, el cos s’anirà posant al seu lloc.

Menjar tota aquesta classe de fruits acolorits no ha de ser cap sacrifici, sino un plaer per la vista i el paladar, podem gaudir menjant aquells fruits saborosos i naturals que ens regala la natura.

Fatxada botiga1

Botiga de Tortosa-Riu

Us convidem a seguir aquestes recomanacions i a visitar-nos a les nostres botigues Fruites Barbera on trobareu els productes frescos de la llista que hem comentat. També ens podeu visitar a la nostra web:http://www.fruitesbarbera.com o visitar el nostre blog:http://blog.fruitesbarbera.cat

Gràcies per ser aquí!

Leave a comment