14 Jun

avocado-829092_960_720

Anar a la platja és anar de picnic i això vol dir que haurem de preparar el menjar per endur-nos i assaborir-lo asseguts a la mateixa sorra. Anem a sortir del fàcil entrepà o l’amanida de pasta per fer una amanida diferent: “Amanida russa d’Alvocat”, una combinació nutritiva i fàcil de preparar.

L’Alvocat és un fruit de carn verda i mantegosa que conté moltíssimes propietats, per la qual cosa us aconsellem incloure’l a la vostra dieta per aprofitar tots els seus beneficis. Els  Alvocats són fàcils de trobar a Fruites Barberà durant tot l’any, ja que avui dia disposem de tots els mitjans per gaudir de fruites i verdures encara que no siguin pròpiament del nostre país. L’Alvocat és d’aquells aliments  que val la pena portar a casa, en el meu cas faig el possible per menjar-ne un cop per setmana per esmorzar, untant la seva carn en una deliciosa llesca de pa, incloent-lo en una amanida tradicional o en una “Amanida Russa”, encara que de russa no en tingui res, com la famosa ensaladilla. Us explico la forma de fer-la:

Ingredients:

  • 4 patates
  • 3 ous
  • 5 pebrots
  • 2 alls
  • 4 alvocats
  • 1 llauna petita d’anxoves
  • oli d’oliva de les terres de l’ebre i un polsim de sal per amanir

Preparació:

  1. Pelar i trossejar les patates a daus
  2. Coure les patates
  3. Coure els ous
  4. Sofregir una mica els pebrots i els alls
  5. Tallar els alvocats en trossets quadrats com ho faríem en la patata per fer una amanida russa
  6. Trossejar les anxoves
  7. Quan les patates i els ous estan prou cuits els afegim a la resta d’ingredients, els mesclem i decorem segons la nostra imaginació.  Com podeu veure és fàcil de preparar, fàcil d’emportar i boníssima al paladar.

 

Amanida Russa d'Alvocat

Amanida Russa de d’Alvocat

Podeu comprar els Alvocats Ecològics a la nostra web: http://fruitesbarbera.com/ca/4-fruita  amb la seguretat que menjareu el producte ecològic de la millor qualitat o directament a les nostres botigues de Tortosa, Amposta, Ulldecona o Batea.

També podeu fer altres plats amb Alvocat. https://blog.fruitesbarbera.com/?p=7065

Si us agrada la recepta compartiu, si us plau, us ho agrairem molt moltíssim.

Des de Fruites Barberà us desitgem que gaudiu d’aquest plat i també de la vida, sigueu feliços!

 

 

Leave a comment